Стецьків переконаний, що Балога не розколе коаліцію. А Президент?

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 17.04.2008 17:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4975

Призначення регіонала Костянтина Грищенка заступником Секретаря СНБО у краліції м'яко кажучи не зрозуміли.

«Якщо Секретаріат і Президент думають, що вони розколюють Партію регіонів, то цим кроком вони розколюють саме коаліцію», – сказав народний депутат України, член «Народної самооборони» Тарас Стецьків, коментуючи призначення колишнього міністра закордонних справ «опозиційного Кабміну» Костянтина Грищенка першим заступником секретаря РНБО.

«Це рішення ми не розуміємо. Для чого запрошувати до РНБО представників опозиційного Кабінету? Насправді це посилює тертя і нерозуміння в коаліції. Якщо хтось хоче у такий спосіб її розвалити, то хай так просто і скаже. Але, я думаю, коаліція витримає і цей удар», – зазначив Тарас Стецьків.

Як відомо, указом Президента України від 15 квітня К. Грищенко призначений першим заступником секретаря Ради національної безпеки та оборони. У 2005 році К. Грищенко очолював МЗС. За часів другого прем’єрства Віктора Януковича був його радником, а згодом зайняв посаду міністра закордонних справ в опозиційному уряді.

Замість післямови. Дуже забагато дивного ніні відбувається на Банковій. Не встигли просохнути чорнила під депутатськими присягами, а у Президента розпочалися явні ознаки амнезії. Бо як інакше, можна пояснити його очевидні демарші щодо демократичної коаліції та спроби ширкування?

Як зрозуміти постійне й відкрите шельмування демократичного уряду?

Ми візьмемо на себе сміливість нагадати Віктору Андрійовичу, що він не цар-батюшка, а Президент, тимчасово обраний нами, виборцями, аби гідно очолювати державу. Натомість, ми останнім часом спостерегаємо неприкриті, примітивні інтриги навколо ревізії народного волевиявлення. І все це цинічно називається "дискусією". Напевно для нас, дурників із біомаси.

А може хтось комусь вже пообіцяв другий термін? Ми, в цьому випадку, радимо вам пане Президенте переглянути хроніку Майдану. Щоб згадати, що кучмізму в Україні більше не буде. Як і приємніков чи удєльних князьків.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.