На НДП чекає ЄЦ

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 18.04.2008 17:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4981

Лідер політичної партії “Єдиний центр” Ігор Кріль і голова Народно-демократичної партії Людмила Супрун прийняли рішення про початок процесу об’єднання двох політичних сил.

Як повідомила прес-служба “ЄЦ” та НДП, лідери політичних сил створили координаційну групу, яка має виробити спільний план дій.

«Ми вітаємо кроки наших колег з НДП, спрямовані до об’єднання зусиль політичних сил над вирішенням проблем в державі”, - наголосив І.КРІЛЬ, додавши, що “це державницька і патріотична позиція, якої чекає українське суспільство. За його словами, “саме об’єднання впливових та патріотично налаштованих політиків, а також політичних сил, і є метою створення “Єдиного центру”. “Я впевнений, що це лише початок такого процесу», - підкреслив Кріль.

У свою чергу Супрун заявила, що «мовчазне спостерігання за тим, як окремі політично-олігархічні групи роздирають державу, - неприпустиме. Саме тому ми закликаємо до консолідації суспільства”.

“Настав час об’єднатись для формування потужної демократичної сили, яка представлятиме та захищатиме інтереси українського суспільства», - наголосила Супрун.

Від “Аратти”: колись, під час розвинутого кучмізму, НДП називали партією влади. Проте, проект закінчився, а його активні виконавці тепер не з меншим успіхом грають у оновлені переконання. А інші, втамувавши свої апетити - пішли на спокійний та безтурботний відпочинок. І НДП ніхто вже не згадує, не те, що як партію влади, а й у зв'язку із владою. Ніні в коридорах Банкової випустили на-гора новий проект ЄЦ. Щоправда, не такий гучний, як колись НДП. Цікаво що буде, від політичного симбіозу двох проектів Банкової різних часів? НДПЄЦ?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.