Регіонали закидають Україну дешевою макулатурою

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 20.04.2008 20:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4985

Народний депутат, заступник голови парламентської фракції ПР Ганна Герман з трибуни партійного форуму презентувала проект всеукраїнської газети під назвою “Час регіонів”. Проект був одноголосно підтриманий делегатами з’їзду.

„Настав той час, коли найбільша партія в Україні мусить мати свою газету. Газету не тільки для членів нашої партії, а й для всіх громадян усіх регіонів, які хочуть брати активну участь у політичному та економічному житті нашої країни і спокійно аналізувати сучасний стан речей», - сказала, зокрема, Ганна Герман.

За її словами, газета виходитиме двома мовами. Її орієнтовна ціна 90 копійок за екземпляр, а гаслом видання будуть наступні слова: «Сильні регіони – міцна держава! Правда одна – везде и всегда».

«Я вважаю, що наші виборці й усі наші прихильники, сьогоднішні, і ті, що будуть завтра, - це люди активні, люди розумні, і ми повинні дати їм газету високого класу. Окремо в цій газеті ми присвятимо увагу зворотному зв’язку з читачем і будемо виділяти цілу шпальту для листів. Шпальта буде називатися «Глас народу». В одному номері будуть листи, а вже в наступному - відповіді на ці листи від керівників нашої партії», - додала вона.

Ганна Герман акцентувала увагу присутніх на те, що основними темами газети буде економіка, проблеми приватного бізнесу, прогнозування розвитку вільного ринку, перспективи малого та середнього бізнесу, тема поліпшення добробуту громадян України.

До проекту, як наголосила делегат з’їзду, буде залучено кращих журналістів, аналітиків, соціологів.

Поки що, як зазначила Г. Герман, газета виходитиме раз на тиждень на 12 шпальтах, але у майбутньому планується, що видання буде щоденним та, крім того, виходитиме із тижневим додатком.

«Ми закладаємо у проект можливість для кожного регіону видрукувати регіональні вкладки, щоб наблизитися до інтересів читача на місцевому рівні. Поки що ми пропонуємо наклад у 10 000 примірників, але за кілька місяців плануємо збільшити його до 1 млн. Це - дуже амбіційне завдання, але ми маємо мільйон наших членів партії, і наша газета має мати мільйонний наклад», - резюмувала вона.

Замість післямови. Загальновідомо, що партійні бойові листки відрізняються від инших друкованих видань неабиякою об'єктивністю та неупередженістю. Особливо до власних партійних бонзів.

Втім, у нардепів-регіоналів, окрім іншого, є досить оригінальна відзнака: тільки за минуле літо вони єдині із усіх киян бачили, як по столиці пересуваються танкові колони і прямо на парламент чи кабмін висаджується спецназ. Із метою полювання на Януковича.

Враховучи цю особливість, ми дружньо б порадили колезі Герман: розпочати газетне життя із анегдотів. Успіх виданню гарантуватиметься, навіть, якщо роздрібну ціну збільшити втричі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.