У центі Києва - теракт. Є постраждалі

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 21.04.2008 22:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=4992

У парку Шевченка в Києві спрацював невідомий вибуховий пристрій, постраждали 2 особи.

Як повідомили кореспонденту у Департаменті зв’язків з громадськістю МВС України, сьогодні близько 19:30 у парку Т.Шевченка в Києві спрацював невідомий вибуховий пристрій.

За попередніми даними, вибуховий пристрій знаходився в урні біля однієї з лавок парку. У ДЗГ зазначили, що внаслідок вибуху пошкодження отримала 19-річна дівчина, якій на місці надали допомоги працівники “швидкої допомоги”.

Водночас у ДЗГ Головного управління МВС України в місті Києві уточнили, що постраждали дві дівчини, обох госпіталізовано. Важкість їхніх поранень наразі невідома, на місці події працюють слідчі.

Від “Аратти”: ми б дуже хотіли помилитися, але все це схоже на випробування чогось значно більшого. Що має спрацювати згодом.

Теорія керованого хаосу, яка є штамповим прийомом багатьох спецслужб, зокрема Луб'янки, передбачає послідовність кроків для дезорганізації влади та внесення паніки і стану психозу у суспільство.

У такий спосіб, наприклад, значно легше протягувати потрібних псевдопастирів на керівні посади, знищувати демократичні інститути тощо.

За дивним збігом обставин, цей інциндент стався саме після відомих висловлювань Президента Путіна на адресу України. Тим більше, що в Україні російські чекісти почуваються комфортніше, ніж вдома.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.