Слабкий інформаційний простір - подарунок провокаторам

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 24.04.2008 13:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5004

НУНС вважає луганське шоу кремлівських маріонеток - провокацією.

Ми справді повинні формувати й захищати власний національний інформаційний простір, що дасть змогу не допускати в майбутньому провокативних, антиукраїнських дій п’ятої колони в особі “регіоналів” та комуністів. Партія регіонів не має права, нехтуючи історичною правдою та указами Президента України, встановлювати пам’ятники "жертвам ОУН-УПА! в Луганську”.

Про це сказав заступник голови парламентського Комітету з питань культури і духовності Ярослав Кендзьор, коментуючи закладання депутатами від ПР Єфремовим, Тихоновим та головою Луганської облради Голенком каменю під будівництво пам’ятника жертвам ОУН-УПА в Луганську.

“Влада України, в особі Президента, кабміну й демократичної більшості у Верховній Раді категорично не мають допустити такого глуму над історією нашої держави”, - підкреслив Кендзьор.

“Сьогодні, в ситуації відкритого доступу до достовірних джерел інформації щодо діяльності ОУН-УПА в Україні, відновлення історичної справедливості та значної підтримки громадської думки в цьому питанні, дії Партії регіонів свідчать про їхню абсолютно антиукраїнську позицію та повну залежність від вказівок із Москви”, - наголосив народний депутат.

Кендзьор підкреслив, що “сьогодні наміри українофобів у Харкові, Луганську, Одесі, Криму осквернити нашу землю, нашу історію, встановлюючи антиукраїнські пам’ятники, – це означає утвердження ідеології Москви, що призведе до повної окупації Росією нашого інформаційного простору. Ми маємо жорстко реагувати на такі дії й не допускати подальшого поширення україноненависництва в нашій державі”.

Замість післямови. Ми неодноразово наголошували, що діяльність таких об'єднань громадян як КПУ, ПР і їм подібним не має нічого спільного із діяльністю політичної партій. Тим більше, що ці, так звані партійці й не приховують своїх тісних зв'язків із іноземною державою, яка аж ніяк не підпадає під категорію добрих сусідів.

Ми вчергове можемо висловити лише своє здивування діяльністю державних органів, які мали б хоча б формально слідкувати за дотриманням чинного законодавства. Ми вже промовчимо про такі категорії, як елемеентарний захист державного інтересу в самій державі Україна.

Хіба ми таку владу обирали?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.