І до “Пори” підйшов ЄЦ

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 24.04.2008 13:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5005

Партія ЄЦ запропонувала співпрацю політичному об’єднанню “Пора”.

Такою колись була “Пора”...

«Йдуть дискусії, але ніякої формальної основи вони не мають. Ми за об’єднувальний процес, але в його основі повинен бути чіткий план дій, а інакше він не має сенсу», - пояснив лідер партії «Пора» Владислав Каськів.

Як пише видання, «ЄЦ» підбирає і декілька дрібних партій, серед яких Демократична партія і Республіканська християнська партія (РХП), які на виборах 2007 року входили в блок Людмили Супрун «Український регіональний актив».

«Виходячи з наших домовленостей, переговори з «ЄЦ» від імені РХП веде Людмила Павлівна (Супрун – ред.)», - відзначив керівник РХП Микола Поровський.

В той же час Поровський завірив, що його політсила не погодиться на вступ в «ЄЦ» на будь-яких умовах. За його словами, РХП дорожить своїм десятирічним минулим і чіткою ідеологією. Тому навіть саму назву «Єдиний центр» глава партії назвав неприпустимою. «Це робоча назва, технічна. Остаточний варіант повинен відображати позицію партії і її напрям», - відзначив Поровський.

Крім того, як стверджує представник «ЄЦ» Оксана Білозір, політичні сили самі звертаються в «ЄЦ» з пропозиціями співпраці. «Причому дуже активно», - додала вона.

Нагадаємо, Народно-демократична партія і партія «Єдиний центр» мають намір створити нову політичну партію.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.