Війна за крісло. Соціалістка Семенюк, зрозумліо, з посади не пішла

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 25.04.2008 16:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5012

Голова Фонду державного майна Валентина Семенюк-Самсоненко заявляє про спробу незаконного зміщення її з даної посади.

Про це вона сьогодні повідомила журналістів.

«Сьогодні (25 квітня) відбулася друга рейдерська атака на ФДМ», - сказала вона. При цьому вона повідомила, що сьогодні у ФДМ прибула прем’єр-міністр Юлія Тимошенко зі спробою представити Андрія Портнова як керівника Фонду.

Спроба представлення Портнова, за словами Семенюк-Самсоненко, була аргументована ухвалами адміністративного суду, тексти яких були передані факсом.

При цьому вона підкреслила, що адміністративні суди не мають права приймати подібних рішень; це є правом виключно Конституційного Суду.

У зв’язку з цим, Семенюк-Самсоненко вважає, що подібні дії направлені на те, щоб після її зміщення провести масову приватизацію, зокрема Одеського припортового заводу (ОПЗ).

Разом з тим, вона підкреслила, що її повністю підтримує Президент Віктор Ющенко, а ФДМ працює в нормальному режимі.

ЯК ПОВІДОМЛЯЛОСЯ РАНІШЕ, 25 квітня прем’єр-міністр Юлія Тимошенко прибула у ФДМ і заявила про те, що вона представила колективу фонду Андрія Портнова як виконуючого обов’язки голови ФДМ.

Тимошенко також повідомила,що Окружний адміністративний суд Києва 24 квітня припинив укази Президента Віктора Ющенка, які припиняють зміну керівництва ФДМ.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.