Катастрофа Мі-8 сталася з-за помилки пілота

Автор/джерело -  © 5 канал



Дата публiкацiї - 29.04.2008 15:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5019

Людський фактор - попередня причина катастрофи з гвинтокрилом МІ-8 у Чорному морі. До цього схиляються члени урядової комісії. Вони працюють на місці трагедії.

Зараз поблизу нафтової платформи "Таврида", де розбився гвинтокрил, шукають "чорну скриньку". Тим часом тіла загиблих вже переправляють до Сімферополя.

Нагадаємо, напередодні біля мису Тарханкут, за 70 кілометрів від берега розбився гелікоптер Мі-8. 20 людей загинули. Це працівники нафтової платформи "Таврида" та екіпаж вертольота - усі мешканці Криму, Миколаєва та Івано-Франківська.

Олександр Турчинов, перший віце-прем'єр-міністр України: "Ситуація на платформі нормалізована. Всі знайдені тіла загиблих, вони завантажені на судно. І зараз їх переправляють до сімферопольського моргу в одній із лікарень міста, де відбудеться їх пізнання. Крім того,буде проведено дослідження силовими структурами, зокрема і Генеральною Прокуратурою, що стосується причини цієї катастрофи, то попередня члени урядової комісії схиляються до того, що все ж таки тут вина безумовно тих, хто керував гелікоптером".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.