Номеклатурна істерика. Від соціалістки Семенюк

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 29.04.2008 20:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5022

Очільниці ФДМ примарився державний перворот.

Захоплення Фонду державного майна 25 квітня - це виклик не тільки керівнику фонду, не тільки Президентові і парламенту України, а всьому українському народу, це фактично сценарій початку державного перевороту.

Таке заявила Валентина Семенюк-Самсоненко.

"Фонд не є органом виконавчої влади, тому невдалі дії і заяви під час пасхальних свят самопроголошеного в. о. голови ФДМУ, абсолютно позбавлені здорового глузду. Все це несумісне з Конституцією України і її чинним законодавством.

Я застерігаю оточення Андрія Портнова, що не всі учасники процесу захоплення фонду, на відміну від нього самого, мають депутатську недоторканність, тому у разі вільного поводження із коштами і об'єктами державної власності, безперечно, понесуть кримінальну відповідальність". - попередила Семенюк.

25 квітня Генеральна прокуратура України винесла протест на розпорядження Кабінету Міністрів України про усунення Валентини Семенюк-Самсоненко від виконання повноважень голови Фонду державного майна України, а також про затвердження умов проведення конкурсу з продажу пакету акцій ВАТ Одеський припортовий завод.

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко представила колективу ФДМУ Портнова як виконуючого обов'язки голова Фонду. В той же час, Семенюк-Самсоненко стверджує, що всі печатки Фонду державного майна України знаходиться у неї і будь-яка інша не є нелегітимною.

Від “Аратти”: загроза втрати номенклатурного крісла викликає у більшовиків дивакуваті реакції.

Пригадаймо, як перед достроковими виборами у парламент, більшовики із тодішньої коаліції С.Р.А.К.А. бачили на вулицях столиці і колони бронетанкової техніки, яка нібито сунула розстрілювати їхні, більшовицькі збори у порожній залі поленарних засідань парламенту. Навіть більше - найбільш “прозорливі” віщували на усю країну про загони спецназу, які нібито полюють на тодішнього прем'єра Януковича із метою його арешту по дорозі на роботу із поцупленого ним маєтку у заповіднику Межигір'я.

Проте, окрім оцих віщунів - ніхто так і не побачив ні спецназу, ні бронетехніки на вулицях столиці. Не бачили ми навіть “Аврори” у Дніпрі.

Попри все, вибори відбулися, щоправда, більшовицька коаліція зазнала втрат у особах колег Семенюк, соціалістів.

А тепер, судячи із лементу, мабуть і її черга приєднатися до колег по партії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.