Полювання на маленьких українців продовжується: джип врізався в трамвайну зупинку. 6 чоловік загинуло

Автор/джерело -  © МГ «Об`єктив»



Дата публiкацiї - 2.05.2008 23:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5032

В Харкові нетверезий мажор на позашляховику вбив 6 чоловік.

На перехресті біля Макдональдса позашляховик Mitsubishi L200 врізався в трамвайну зупинку. Аварія сталася о 17:15. Загинуло 6 чоловік, ще двоє - в лікарні швидкої та невідкладної допомоги

Сергій Дергачев, заступник начальника ГУ МВС України в Харківській області:
- Прийшло повідомлення, що о 17:15, невідомий, попередньо поки, (не можемо про це говорити) зробив наїзд на зупинці, постраждало шість чоловік. Працює слідчо-оперативна група, МНС, прокуратура, слідчі.


Шість чоловік загинули на місці. За попередніми даними правоохоронців, серед них три жінки, двоє чоловіків і одна дитина. Двоє постраждалих, - жінка, яка стояла на зупинці, і пасажир позашляховика знаходяться в лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Як розповідають очевидці, джип на великій швидкості їхав по трамвайних рейках у бік вулиці Єлізарова.

Віталій Заєць стояв за півтора метри від місця аварії. Чоловік затверджує - позашляховик «летів» з швидкістю близько 100 кілометрів на годину. По трамвайних рейках він виїхав на зупинку, яка знаходиться на середині вулиці Полтавський Шлях.

Віталій Заєць, очевидець:
- На великій швидкості, мабуть, вскочив в яму, там якраз яма була. Через високу швидкість, його викинуло відразу ж на трамвайну зупинку. Потрапило під машину вісім чоловік. При цьому всі люди полетіли хто куди, а більшість, тобто, троє чоловік, я бачив, як потрапили прямо під машину. Їх тягнуло разом з авто. А ось лежить дитина хлопчик і жінка. Цих він об стовп ударив...


Проїжджаючи, згадує очевидець, позашляховик зачепив ще і автомобіль FORD. О шостій годині вечора на місці ДТП працювали експерти - автомобіль і тіла загиблих не чіпали. Забирати їх почали в половину на восьму. Чоловіка, який керував джипом, затримали. Його направили на проведення наркологічної експертизи - узяли аналізи.

Медсестра Валентина Доробалова показує дві пробірки. У одній - бузкова рідина. «Ось тут марганець і сірчана кислота», - пояснює Валентина. У таку пробірку видихнув підозрюваний.

Доробалова показує другу пробірку. У ній - безбарвна рідина. Медик пояснює - це означає, що за попередніми висновками, чоловік був нетверезий. Крім того, у підозрюваного була порушена координація рухів, - розповідає медсестра. Докладніші висновки медиків будуть готові вже до завтрашнього ранку.

Поки ж чоловік затриманий правоохоронцями за статтею 115 КПК - за підозрою в скоєнні злочину.

Від “Аратти”: Цікаво, а цього разу, як у випадку з пасинком Фірташа - Калиновським, українська Феміда теж обмежиться штрафом - 17 грн.* 6 “маленьких українців” = 104 грн.?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.