Космос робить усе, щоб проголосували тільки пенсіонери. За гречку

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 5.05.2008 13:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5038

Соціологічні дослідження свідчать - молодь може проігнорувати нудотні столичні вибори. Діюча влада замість нудного голсування готує веселі розваги.

Про це, за словами народного депутата від БЮТ, свідчать результати соцдослідження, проведеного 18-22 квітня „Українським демократичним колом” на замовлення Інституту політики, а також плани нинішньої київської влади.

Так, згідно з результатами, лише 56,7% опитаних висловили впевненість, що братимуть участь у дострокових виборах мера Києва та депутатів Київради. Експерти вказують на те, що практика проведення досліджень під час виборчих кампаній місцевих виборів, які відбувалися не одночасно з парламентськими виборами, свідчить, що явка виборців може бути суттєво меншою, аніж відсоток тих, хто заявляв про те, що вони обов’язково братимуть участь у голосуванні.

Коментуючи такі результати, Микола Томенко звернув увагу на те, що дострокові вибори припадають на День Києва, і київська влада готує для молоді доволі „активний” день відпочинку.

„Зважаючи на результати дослідження та „активне” святкування Дня Києва, можна припустити, що голосувати на виборчі дільниці прийдуть люди переважно старшого та середнього віку. Тому сьогодні всі учасники виборчих перегонів повинні бути зацікавлені, щоб майбутнє Києва визначали усі його мешканці, і молодь не залишалася поза ухваленням рішень про долю столиці України”, - вважає Микола Томенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.