Убивця шістьох українців у Харкові - крутий бізнесмен

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 5.05.2008 14:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5040

Водієм, який у Харкові збив на смерть 6 пішоходів, виявився заступник генерального директора харківського ЗАТ “Автомар” Андрій Полтавець.

Як стало відомо, в автомобілі Полтавця під час аварії також перебував його дванадцятирічний син, який наразі перебуває у відділенні Харківської лікарні швидкої допомоги № 4. До відділення цього ж шпиталю госпіталізували також двох жінок, які дивом залишилися живими. Щоправда, стан їхнього здоров’я наразі медики тримають у таємниці.

«До нас часто потрапляють люди, які фігурують у тих чи інших кримінальних справах. Тому політика шпиталю забороняє давати будь–які довідки», — зазначив у коментарі старший черговий хірург Олег Гуліда.

Водночас у ЗАТ «Автомар» відмовилися коментувати інцидент. Коли журналісти зателефонували на підприємство й попросила прокоментувати інцидент, там просто поклали слухавку.

«Наразі чоловіка затримано, а медекспертиза підтвердила, що він перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Позавчора також було проведено відтворення обставин ДТП. Тепер очікуємо на автотехнічну експертизу. Далі матеріали будуть передані до суду, який і визначить водію або міру покарання, або звільнення, — зазначив у свою чергу старший інспектор департаменту Державтоінспекції МВС України Максим Лазаренко.

Нагадаємо, відносно водія джипу, що збив на смерть 2 травня на трамвайній зупинці в Харкові шість чоловік, порушено кримінальну справу.

Від “Аратти”: чомусь, коли злочин скоює хтось із крутих і розпальцованих - українська правоохоронна система починає ніяковіти, як цнотлива дівка.

А потім, коли злочинець накиває п'ятами - доблесні слуги закону лише розводять руками, мовляв - це не ми, а правосуддя так би мовити створило умови.

А може варто зупинитися та не розводити народ, як лохів? Бо так і до гріха довести можна. Ми ж нагадаємо, що не варто гратися із народним терпінням, бо воно має властивість скінчуватися.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.