Славні російські моряки загубили таємну ракету

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 5.05.2008 16:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5043

1 травня в Криму на узбережжі Чорного моря між Алуштою та Судаком українські прикордонники виявили російську ракету.

Про це повідомило поінформоване джерело.

“Між Алуштою і Судаком наряд українських прикордонників виявив на узбережжі ракету”, - повідомив співрозмовник агентства, додавши, що після вивчення з’ясувалось, що це нова експериментальна ракета, яка використовується корабельними системами для ураження надводних і повітряних цілей противника.

За інформацію співрозмовника, прикордонники спочатку поінформували про знахідку Військово-морські сили України, але там повідомили, що українські військові моряки у цей час не проводили жодних навчань.

Після цього прикордонники повідомили про цей факт представників Чорноморського флоту Росії, і ті визнали, що російські моряки “загубили” ракету. За словами співрозмовника УНІАН, ракета передана російським морякам.

Водночас, керівник прес-служби Державної прикордонної служби України Сергій Астахов повідомив, що 26 квітня близько 10.30 у районі села Привітне Алуштинського району Криму прикордонний патруль виявив предмет, схожий на торпеду. За його словами, про цей факт було повідомлено МНС та МВС.

За словами Астахова, снаряд передано до МНС. Він також повідомив, що, за попередньою інформацією, цей снаряд використовували моряки ЧФ РФ під час навчань.

Від “Аратти”: на жаль держави сусідів не обирають. Вочевидь, цьогріч “братня” сусідня “наддержава” вирішила зробити курортникам колишньої всесоюзної здравниці програму екстремального відпочинку. Спочатку забруднила море натопродуктами від затонулих суден, бо бачте, їхні капітани досі були не в курсі, шо таке зимові шторми на Чорному морі. Тепер - їхні військові колеги напевно вирішили, що купатися у морі де причаїлися заряджені ракети значно прикольніше, ніж у чистому й безпечному.

Цікаво, які іще розваги готує українцям військове відомство Москви? Кажуть у програмі крортників замість типового свята Нептуна, очікується сольна гастроль ряжених козачків на тлі “антинати”.

А може краще, щоб росіяни робили зоною відпочинкового екстриму виключно власне узбережжя? Із купанням у нафто-ракетній суміші під супровод масовки ряджених та гастролерів-політиканів. Принаймні, для українців це дешевше обійдеться.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.