Донецькі комуністи доводять, пристарілі ветерани - найкраще гарматне м'ясо

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 7.05.2008 11:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5052

Донецькі комуністи організовують ветеранів ІІ Світової війни, яким за 80, для проведення акції протесту проти приїзду Президента України Віктора Ющенка 8 травня на меморіальний комплекс “Саур-Могила”.

Про це повідомила прес-служба Донецького обкому КПУ з посиланням на першого секретаря обкому, народного депутата України Миколу Кравченка.

У зв'язку з проханнями ветеранів організувати їхню участь у святкових заходах на Саур-Могилі і відвідинами Президентом України цих заходів бюро Донецького обкому КПУ прийняло рішення брати участь у святі окремою колоною, а також провести акцію протесту проти приїзду Ющенка, йдеться в повідомленні прес-служби Донецького обкому КПУ.

"Бюро Донецького обкому Компартії повністю поділяє думку громадян у тому, що людина, яка тягне країну в НАТО, реабілітовує вояк ОУН-УПА, роздає нагороди есесівським офіцерам і видає укази про знесення всіх пам`ятників радянської епохи, яким є і Саур-Могила, не має права топтати цю святу, политу кров`ю радянських воїнів землю", – заявив Кравченко.

За його словами, учасники акції прибудуть на Саур-Могилу організовано на 30 автобусах.

"Висловлюю впевненість у тому, що влада не перешкоджатиме здійсненню своїх конституційних прав жителям області. Будь-які спроби влади перешкодити конституційному праву громадян області можуть привести до непередбачуваних наслідків", - сказав Кравченко.

Від “Аратти”: Чи варто дивуватися цинізму та відсутності будь-яких ознак людяності у комуністів, як авангарду політики Москви?

Адже, якщо вважати, що комуністи не брешуть, то задля виконання політичного замовлення Кремля, вони кинуть у політичну максовку щонайменше сотню осіб вкрай похилого віку - адже справжнім ветеранам Другої світової сьогодні саме стільки.

Не вже ці люди досі не заробили права на спокійну старість? Адже саме їхніми руками Кремль потопив у крові національно-визвольний рух в Україні, їхніми руками топили у крові повстання у Будапешті і Празі.

А може владі України варто сказати комуністам "Досить!" та врешті розпочати кримінальне розслідування злочинної діяльності цієї політичної організації вбивць? Бо комуністи були саме тими катами, які замордували десятки мільйонів українців, які, здійснюючи диктатуру, улаштовували масові каральні акції проти цивільного населення за допомогою Збройних Сил. І це загальновідомо для усіх, окрім правосуддя.

Нацисти за подібне - були засуджені Міжнародним трибуналом. А комуністи? Чим вони відрізняються від нацистських катів?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.