У Криму ветерани святкуватимуть Перемогу під прапорами РОА

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 8.05.2008 16:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5059

У АР Крим проросійські організації планують на 9 травня масово розвішати триколори. Проте, саме під цими прапорами воювали власовці. Воювали проти тих ветеранів, які святкуватимуть Перемогу.

"Акція з масовим розвішуванням в Криму російського триколору не має нічого спільного з вшануванням тих людей, які воювали проти нацистської Німеччини. Під прапорами триколору, які планують виставити в Криму під час святкування 9 травня воювали насправді не воїни Червоної армії, а армія генерала Власова, котра боролася проти Радянського Союзу на боці Німеччини і викорстання їх прапору на святкуванні перемоги над фашизмом є наругою над переможцями у тій війні", - сказав народний депутат Андрій Парубій.

"Очевидно, що організатори масового розвішування триколору мають на меті не вшанувати тих хто загинув, в боротьбі з фашистською Німеччиною, а просто активізувати антиукраїнські настрої в Криму і посіяти ворожнечу між Україною та Росією. Ця справа повинна стати предметом розгляду українських спецслужб і я переконаний, що й цього разу буде достатньо рішучості, щоб присікти будь-які антиукраїнські виступи в Криму і дії провокативних груп, які сьогодні намагаються розпалювати ці настрої на території України", - вважає Андрій Парубій.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.