Ющенко&Тимошенко - діалог глухого із сліпим?

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 13.05.2008 12:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5072

Очевидно, що поки що ні Президент, ні прем'єр один одного не почули. Хто ж вклав у вуха гаранта те, що засліпило очі?

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила, що у на відміну від конкурентів, до виборів Президента вона не готується, але вимагає прийняти пакет антиінфляційних законів.

На даний момент, по за словами Тимошенко, деякими силами проводиться повне блокування економічних ініціатив уряду.

"У нас щодня ведеться робота Секретаріату Президента спрямована на те, щоб перешкодити уряду і довести неспроможність його антиінфляційних заходів", - заявила Тимошенко у Верховної Раді, через декілька хвилин після виступу Президента.

За інформацією Тимошенко, сьогодні губернатори щодня отримують вказівки піднімати ціни і блокувати ініціативи Кабміну по їх зниженню.

Крім того, Тимошенко пообіцяла з 1 вересня перейти на загальну тарифну сітку і на 30% збільшити доходи населення.

Сьогоднішнє блокування вона пояснила тим, що команда, яка сьогодні працює на політичне протистояння, а не на економічний розвиток країни, довела фракцію БЮТ до крайньої межі.

Перед тим, перед журналістами виступив Президент Ющенко, який звинуватив Тимошенко у зраді національних інтересів.

Президент України Віктор Ющенко переконаний, що БЮТ блокує трибуну не через законопроекти, що передбачають антиінфляційні заходи.

"Очевидно за тим, що зараз відбувається в парламенті стоять інші цілі. Це не проблема антиінфляційних заходів. Стоять ініціативи іншого порядку", - заявив Ющенко, не уточнюючи, які саме цілі переслідують сили, що блокують трибуну.

«Я не ставлю зараз за мету відкривати ці наміри. Я хотів би лише сказати одне - та сила, яка не виступає за стабілізацію роботи парламенту - виступає проти національних інтересів», - відзначив Президент.

«Сьогодні, що маємо безпрецедентний випадок – більшість у Раді приступала до блокування трибуни. Причому саме більшість формує порядок денний. І вчора цей порядок денний. Всі пропозиції щодо порядку денного були враховані», - додав Ющенко.

За матеріалами інформагенцій


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.