Тимошенко, відтепер, діятиме жорстко

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 13.05.2008 15:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5076

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє про намір фракції БЮТ блокувати роботу парламенту, доки не будуть ухвалені три антиінфляційні закони.

Про це вона сказала під час брифінгу в кулуарах Верховної Ради у вівторок.

"Сьогодні наша фракція дуже чітко поставила умови, які треба було виконати ще 4 місяці тому... 4 місяці я жодного слова, навіть жодного погляду не зробила такого, який би дав сумніви, що ми не підтримуємо президента чи коаліцію", - зазначила Тимошенко.

"4 місяці я не відповідала на жодний закид, на жодне приниження, на жодну заборону і перешкоди щодо дій уряду. 4 місяці я вірила в те, що можна зробити так, щоб демократична коаліція працювала, і щоб президент був разом з нею і урядом", - додала вона.

Тимошенко заявила, що "на сьогодні альтернативи демократичній коаліції немає, але я починаю діяти і діяти достатньо жорстко".

За словами прем'єра, "4 місяці йде повне блокування роботи уряду, йде повне нехтування антифляційними законопроектами, які внесені до Верховної Ради нашою політичною командою, йде повний саботаж з боку губернаторів".

Тимошенко заявила, що не буде більше спостерігати за тим, "як розчиняються в повітрі ті лічені гривні і копійки людей, що з'їдаються інфляцією внаслідок того, що борються з урядом, зі мною особисто, готуючись до наступних 2009 виборів президента".

"Я до наступних виборів не готуюся, я кожен день хочу служити країні і давати результат", - наголосила прем'єр, додавши, що "сьогодні пустопорожні розмови, в тому числі з високих трибун, треба припинити і зайнятися чіткими і лаконічними справами".

"Ми не відійдемо від трибуни, поки не будуть прийняті три антиінфляційні закони", - заявила прем'єр.

Тимошенко висловила обурення тим, що пакет антиінфляційних законопроектів "місяцями лежить у парламенті, а ніхто жодного разу не поставив його у порядок денний".

При цьому прем'єр заявила, що порядок денний формується не коаліцією, а секретаріатом президента, "де ми четвертий місяць поспіль бачимо у питаннях порядку денного закон про Кабінет міністрів з вимогами президента, які перерозподіляють повноваження вбік президента".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.