Нардепи все ще не вирішили, навіщо їх туди обрали

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 15.05.2008 14:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5090

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк оголосив сьогоднішнє засідання парламенту закритим, оскільки керівники фракцій так і не дійшли згоди щодо порядку денного.

Після завершення другої перерви у засіданні (до 12.30) голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк повідомив депутатам, що поки не вдалося досягти жодної згоди стосовно порядку денного. Наступного засідання відбудеться завтра, 16 травня, о 10.00.

Він наголосив, що після попередніх переговорів, він сформував порядок денний, який було роздано керівникам фракцій з урахуванням усіх питань порядку денного, які пропонувалися фракціями. «Але рішення остаточного не прийнято, і тому нам потрібно розійтися по комітетах», - сказав Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, фракція БЮТ вимагає поставити на першочергове голосування антиінфляційні закони та питання звільнення Валентини Семенюк-Самсоненко із посади голови Фонду держмайна.

Президент Ющенко вважає, що наразі справжня причина парламентського ступору - гра амбіцій. Його підтримує частина фракції НУ-НС. Натомість депутатська група Народна Самооборона вважає головною перешкодою наормальній роботі парламенту - інтриги очільника СП Балоги і наполягає на його відставці.

Ці позиції були оприлюдені вчора у офіційних заявах.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.