Клерки Президента вважають, що красти мільярди у киян - це нормально

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 15.05.2008 16:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5094

Ніяких підстав, як з позиції процесуального права, так і матеріального, немає для притягнення до відповідальності мера Києва Леоніда Черновецького.

Про це під час брифінгу повідомив заступник глави Секретаріату Президента Ігор Пукшин.

Пукшин повідомив, що поцікавився в правоохоронних органів щодо змісту складеного протоколу на мера Києва Леоніда Черновецького. «Згідно з оцінками Секретаріату спеціалісти, які склали цей протокол повинні боротись не з корупцією, а зі сміттям на вулиці», - повідомив він.

За словами Пукшина, протокол стосується розпорядження Черновецького на виконання постанови Кабміну щодо впорядкування умов праці. Так Черновецький видав рішення про преміювання двірників районних адміністрацій.

«Глава КМДА мав таке право. Але навіть якщо припустити, закрити очі і знайти там склад злочину, то хочу відзначити, що це був 2006 рік», - сказав Пукшин.

В свою чергу, присутній на прес-конференції міністр юстиції Микола Оніщук заявив, що складений протокол в суспільстві виступає як інструмент боротьби на виборах. «Як міністр юстиції, я не вітаю такий розвиток подій під час виборчої кампанії», - сказав він.

Від “Аратти”: знахабнілі від безкарності клерки, уважають мільйони українців дурнішими за себе. Бо інакше подібні шоу із пропагандистськими заявами так званих посадовців не сприймаються.

Бо не тільки ми, а й уся Україна мала нагоду ретельно ознаймитися із матеріалами комплексної перевірки столичної мерії КРУ Мінфіна.

Втім, як кажуть, дехто сорому не йме. Дивно тільки, що гарант ніяк не уторопає, що його підставляють, як хлопчиську.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.