Своя сорочка - ближче до тіла, або про портфельний приорітет

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 15.05.2008 19:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5098

Як виявилося, прирітетом пропрезидентської партії є не добробут вибрців, а банальний портфельний дерибан.

«Після сьогоднішнього засідання Погоджувальної ради у нас були сподівання вийти на компромісний варіант порядку денного».

Про це сказав заступник голови фракції «Наша Україна – Народна Самооборона» Роман Зварич.

Депутат повідомив, що варіант, котрий обговорювався на Погоджувальній раді «передбачав завершення, в першу чергу, розгляду законопроекту про Кабмін. Розглянувши цей документ, пропонувалося відразу ж перейти до антиінфляційних законопроектів, на яких наполягає уряд і фракція БЮТ, - повідомив депутат, - Однак керівництво фракції БЮТ заявило про те, що вони потребують додаткових внутріфраційних консультацій щодо саме такої черговості розгляду питань».

Коментуючи заяви лідера фракції БЮТ про те, що розгляд закону про Кабмін - це затягування часу, аби антиінфляційні дії уряду – без спеціально прийнятих законів - і далі лишалися малоефективними, Роман Зварич зауважив, що лідер фракції БЮТ «на жаль, на Погоджувальній раді говорить одне, а виходячи в парламентські кулуари до журналістів - трохи інше».

Зварич ще раз підтвердив, що фракція «Наша Україна – Народна Самооборона» «готова у будь-який момент проголосувати за антиінфляційні законопроекти уряду».
«Однак БЮТ продовжує блокувати роботу парламенту, немов не чуючи нас», - наголосив депутат.

«У зв’язку з цією обставиною було вирішено перенести засідання Погоджувальної ради до завтрашнього ранку. Депутати пішли працювати в комітети», - повідомив заступник голови фракції.

Замість післямови. Не знаємо, як вам, а нам гірко, що владний дерибан на користь гаранта у нашоукраїнців домінує над інтересами малого українця.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.