В Україні з'явилася партія Народна Самооборона

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 16.05.2008 16:34 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5101

Делегати другого етапу VIII з’їзду політичної партії “Вперед, Україно!” прийняли сьогодні, 16 травня, рішення про перейменування на політичну партію “Народна самооборона”.

За це проголосували одноголосно всі 196 зареєстрованих делегатів із 26 обласних організацій.

Делегати з’їзду також обрали новий склад політичної ради партії «Народна самооборона» у кількості 75 осіб, прийняли зі змінами та доповненнями в новій редакції Статут та програму політпартії «Народна самооборона», а також обрали центральну контрольну комісії у складі 5 осіб.

Посада голови партії поки що залишатиметься вакантною, а виконувачем обов’язків голови партії став перший заступник голови, народний депутат України Олег Новіков. За його словами, рішення про створення партії «Народна самооборона» є «дійсно історичним».

У своєму виступі перед делегатами Олег Новіков наголосив, що члени «Народної самооборони» на сьогоднішній день «виконали всі свої зобов’язання перед «Нашою Україною», і далі партія «Народна самооборона» йтиме своїм шляхом, залишаючись при цьому партнером «Нашої України» та членом блоку «НУ-НС». «Народна самооборона» залишає за собою право на особливу точку зору, якщо її партнери відступатимуть від політичних засад «Народної самооборони», яка стоятиме на ліво-центристських позиціях», – заявив Олег Новіков.

З’їзд доручив виконкому, згідно зі Статутом партії, підготувати відповідні документи й протягом місяця, тобто до 16 червня, передати їх до Міністерства юстиції України.

Делегати з’їзду також визнали роботу своїх партійців на позачергових виборах 2007 року задовільною.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.