Кидалово від ЄЦ. Любителі ширки уперто розвалюють демкоаліцію

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 16.05.2008 17:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5102

Фракція БЮТ почуває себе дещо обманутою у зв’язку з тим, що “Наша Україна – Народна самооборона” не підтримав один із антиінфляційних законопроектів.

Про це сказав в інтерв’ю журналістам лідер фракції БЮТ Іван Кириленко.

Як відомо, зокрема, не вистачило голосів для прийняття законопроекту «Про встановлення на 2008 рік тарифної квоти на ввезення в Україну деяких видів м’яса».

Відповідаючи на запитання журналістів, чи не почуває себе фракція БЮТ «дещо обманутою» у зв’язку з непідтримкою цього законопроекту, Кириленко відповів: «Почуваємо». «Настільки боляче і прикро нам, але мовчимо, сподіваємось, що наші колеги зроблять висновки із сьогоднішнього дня», - наголосив Кириленко.

Він зазначив, що фракція БЮТ сьогодні «чітко продемонструвала вірність ідеалам коаліції». «До нас претензій не може бути ні на молекулу», - сказав він, додавши, що фракцію БЮТ довгий час підозрювали у небажанні підтримувати законопроект про Кабінет міністрів України, але вся фракція віддала сьогодні за даний закон свої голоси.

«Ми сподіваємося, що наші партнери по коаліції будуть абсолютно такими ж чесними, і толерантними», - сказав Кириленко. Він висловив сподівання, що у вівторок, як і було сьогодні домовлено, буде прийнято закон «Про внесення змін до закону України «Про митний тариф України».

Між тим, як тільки у Верховній Раді України розпочався розгляд питання митних тарифів, що є одним із ключових в низці антиінфляційних законопроектів, на прийнятті яких наполягає фракція БЮТ, депутати «ЄЦ» Білозір, Кріль, Оробець, Петьовка, Полянчич, Тополов демонстративно вийняли картки для голосування і покинули сесійний зал Верховної Ради.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.