Луценко прогнозує нові дострокові вибори

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 19.05.2008 11:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5112

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що нові вибори у Верховну Раду можуть відбутися вже восени цього року або навесні наступного.

Про це Луценко заявив в інтерв’ю журналістам.

«Вибори можуть відбутися цієї осені або навесні наступного року. Хоча я б цього дуже не хотів», - заявив Луценко.

Такі прогнози міністр пов’язує з можливістю ухвалення нової Конституції.

«Буде нова Конституція – будуть і вибори. Конституція в цілому може бути прийнята перед виходом парламенту на літні канікули. Цей варіант дуже вірогідний, якщо прем’єра заженуть в безвихідне становище саботажем вказівок уряду. З іншого боку, процес через різні причини може затягнутися до осені», - пояснив Луценко.

Для того, щоб уникнути перевиборів в Раду, за словами Луценка, потрібно «усунути чинники, що заважають працювати парламентській коаліції і уряду».

«Один з цих чинників суб’єктивний – це діяльність голови секретаріату президента Віктора Балоги. Другий об’єктивний – БЮТ повинен відмовитися від партійного варіанту Конституції», що розробляється у фракції, - відзначив Луценко.

Від “Аратти”: як вибрці - ми теж із кожним днем переконуємося, що до частини обранців так і не дійшло поки, що мадат довіри народу не надається їм для вирішення їхніх шкурних проблем в частині зростання достатку.

А тим більше - для інтриг чи ревізії нашого вибору. А відтак - ми також не проти позбавити не тільки стіни парламенту від ширкачів та єцунів, а й провітрити приміщення Банкової від персоналій, які наплювали на волю Майдану.

Щоб інші розуміли: Майданом обрали - Майданом і викинемо із ганьбою на смітник. Бо наш мандат довіри не забавка, а тепіння - не безмежне.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.