Сталінград для Тимошенко. СП став банальною агітпалаткою

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 20.05.2008 20:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5123

Блок Юлії Тимошенко занепокоєний інформаційно-агітаційною кампанією, розгорнутою Секретаріатом Президента напередодні голосування за мера Києва та депутатів Київради.

Про це заявив керівник юридичного департаменту БЮТ Володимир Пилипенко.

За його словами, останніми днями почастішали інформаційні випади окремих службовців Секретаріату Президента України проти учасників виборчого процесу на посаду київського міського голови та до Київської міської ради, центральне місце серед яких займає Блок Юлії Тимошенко.

«Безпідставні та юридично непідтверджені закиди щодо якихось майбутніх спроб БЮТ вплинути на волевиявлення киян під час виборів 25 травня, ефемерні звинувачення у спробах нібито підкупу - є нічим іншим як неприхованою агітацією проти нашої політичної сили», - наголосив Пилипенко.

«Ми хочемо нагадати, що Секретаріат Президента - це не ЦВК, а технічна установа, що забезпечує діяльність глави держави. Тому потрібно більше перейматись порядком дня Президента України і не перетворювати Секретаріат Президента на агітаційний намет», - додав він.

Сьогодны ж прес-служба БЮТ заявила, що блок звертається до суду з позовом до заступника глави Секретаріату Президента Марини Ставнійчук у зв’язку з абсурдними і абсолютно безпідставними звинуваченнями на адресу Блоку.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.