Кремлівська істерія. Око - за око, язик - за язик

Автор/джерело -  © News,ru



Дата публiкацiї - 22.05.2008 17:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5137

Дрібного провокатора і демагога Лужкова возвели у ранг державної зовнішньої політики Росії.

Росія у зв'язку із забороною мерові Москви Юрію Лужкову на в'їзд на територію України вжила адекватні заходи відносно ряду українських політиків, повідомив сьогодні МЗС Росії.

Нагадаємо, раніше глава МЗС РФ Сергій Лавров вже вступався за Лужкова, заявивши, що відповідальність за ускладнення російсько-українських відносин лежить на тих, хто намагається штучно втягнути Україну в НАТО.

Першим під заборону потрапив перший заступник міністра юстиції України Євгеній Корнійчук.

"З урахуванням того, що він заявив в своєму публічному виступі ми припускаємо, що він не планує відвідувати Росію", - заявив офіційний представник МЗС Росії Андрій Нестеренко.

Днями Євгеній Корнійчук заявив про те, що прем'єра Росії, екс-президента Володимира Путіна можна оголосити персоною нон грата після нібито зроблених ним у квітні заяв про те, що "Україна - не держава". Тоді Блок Ющенка у відповідь Путину передрік розпад Росії до 2010 року і відходу частини земель Україні.

"У зв'язку з ухваленням властями України рішення про заборону мерові Москви Лужкову на в'їзд на територію України, МЗС Росії інформує, що російська сторона вимушена ухвалити рішення про адекватні заходи відносно тих українських політиків, які своїми діями і висловами завдають шкоди Російської Федерації", - говориться в повідомленні російського МЗС.

Як повідомлялося раніше, Служба безпеки України 12 травня заборонила Лужкову в'їзд в країну із-за його висловів щодо Севастополя. 11 травня на урочистостях з нагоди 225-річчя Чорноморського флоту РФ Лужков заявив, що питання державної приналежності Севастополя залишилося невирішеним, і Росія це питання вирішуватиме на користь свого "державного права".

Він нагадав, що в 1948 році Севастополь став містом державного підпорядкування і "в 1954 році не увійшов до числа тих областей, тих територій, які Хрущов передав Україні".

Від “Аратти”: ми далекі від думки, що Лужков є самодостатнім політиком, здатним нести відповідальність, як за свої дії, так і висловлювання.

Очевидно, що відвета брехня, яку він видав у Севастополі - була примітивною пропагандистською провокацією, розрахованою на пролетарські маси люмпену.

Як виявилося - це офіційна державна політика Росії, погоджена на найвищому державному рівні. Адже, погодьтеся, навряд чи МЗС так бурхлово реагував би на недолугі висловлювання Лужкова, які не витримуть критики адекватної людини, якби не вказівка САМОГО.

І це - держава, яка має на озброєнні ядерні ракети і бомби! А щодо разуму, який ними керує - робіть висновки самі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.