Тимошенко заробила подяку Путіна

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 23.05.2008 18:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5146

Прем’єр-міністр Російської Федерації Володимир Путін висловив вдячність Прем’єр-міністру Юлії Тимошенко за своєчасне вирішення питання газового боргу.

Про це Глава Уряду Російської Федерації Володимир Путін заявив під час зустрічі віч-на-віч з Прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко у рамках засідання Ради Голів Урядів країн-учасниць Співдружності Незалежних Держав, повідомляє прес-служба.

“Уряд Російської Федерації вдячний Уряду України за своєчасне вирішення проблеми із “зачистки боргів” за поставлений газ”, - відзначив Володимир Путін.

Водночас Юлія Тимошенко підкреслила, що Україна очікує на позитивне завершення переговорів з Російською Федерацією з газового питання, за наслідками якого планується підписати стратегічний договір щодо поставок газу в Україну. “Я думаю, що такий стратегічний договір став би стабілізуючим фактором у газовому питанні”, - сказала Прем’єр-міністр.

Прем’єр-міністр України також висловила впевненість у тому, що українсько-російські відносини у подальшому будуть розвиватися більш динамічно. Цьому сприятимуть документи, підписані між двома країнами в рамках роботи українсько-російської Міждержавної комісії з економічних питань.

Окрім того, під час зустрічі Володимир Путін відзначив позитивну динаміку товарообігу між двома країнами, а також привітав входження України до Світової організації торгівлі: “Україна стала членом СОТ, і тому нам є про що говорити”.

Глава Уряду Російської Федерації також відзначив, що вважає перспективною подальшу співпрацю між Україною і Росією не тільки в сфері енергетики, а й авіабудуванні.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.