У Кличка кажуть, що Космос зриває вибори

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 25.05.2008 15:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5150

Блок Кличка заявляє про підготовку владою міста зриву виборів.

Як повідомляє прес-служба блоку, це підтверджує факт вилучення у дільничних виборчих комісіях Шевченківського і Деснянського районів бланків підсумкових протоколів про підрахунок голосів на виборчих дільницях з виборів мера міста.

У цих бланках відсутнє прізвище кандидата у мери Віталія Кличка.

"За умови прийняття рішення про перерахунок голосів цей процес буде заблоковано і вибори будуть зірвані", - зазначає прес-служба.

Блок Кличка вважає дії міської влади незаконними методами боротьби проти єдиного реального опонента чинного мера.

Блок також заявляє про масові фальсифікації голосування під виглядом соціологічного опитування.

"У Києві масово задіяна технологія фальсифікації голосування, так званий "світлофор", на користь одного з блоків та його кандидата у мери", - повідомив керівник виборчої кампанії Кличка Дмитро Андрієвський.

За його словами, найбільш активно фальсифікації розгорнуті в Голосіївському, Подільському, Солом'янському, Печерському та Дніпровському районах.

Всім учасникам цієї чорної схеми на виході з дільниці видають зелену картку під виглядом соціологічного опитування, за якою можна отримати гроші, зазначив він.

Блок Кличка розцінює цю технологію як свідому провокацію, яка спрямована на порушення права на вільне волевиявлення та може стати підставою для скасування результатів виборів.

Раніше БЮТ заявляв, що поблизу більшості дільниць у Подільському районі стоять люди від Блоку Литвина зі скриньками і роздають людям, що виходять з дільниць, анкети зеленого кольору, за якими потім можна отримати гроші.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.