Блок Литвина заявляє, що не підкуповував виборців

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 25.05.2008 16:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5151

Блок Литвина категорично заперечує свою причетність до спроб підкупу виборців на дільницях під час голосування на виборах у столиці.

Про це повідомили в прес-службі Блоку Литвина, коментуючи відповідну інформацію, оприлюднену опонентами блоку.

“Наша політична сила не застосовувала брудні політичні технології під час передвиборчої кампанії і не має наміру користуватися подібними методами у день голосування. Натомість, з боку керівництва БЮТ на нашу адресу неодноразово звучали необґрунтовані звинувачення, спрямовані на дискредитацію нашої команди та кандидата на посаду мера від Блоку Литвина Віктора Пилипишина”, - заявляють у Блоці Литвина.

Прес-служба наголошує, що громадськості та правоохоронним органам БЮТ так і не зміг надати жодних доказів, що свідчить про не голослівність їхніх заяв.

Блок Литвина підкреслює, що дестабілізація ситуації у Києві в день голосування вигідна тим політичним силам, які мають намір зірвати вибори. “Очевидно, що БЮТ переоцінив свої сили у цій кампанії і, відчуваючи неминучу поразку, намагається провокувати конфлікти, які не дадуть киянам здійснити волевиявлення та обрати нову владу у Києві”, - підкреслили в Блоці Литвина.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.