Луценко політичних симпатій не міняє, як дехто

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 25.05.2008 19:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5155

Лідер Громадянського руху “Народна самооборона”, перший номер виборчого списку до Київради від блоку НУ–НС Юрій Луценко проголосував близько 18.00 на виборчій дільниці, що розташована в гімназії №153 (вул. В. Чорновола, 37).

Після голосування Юрій Луценко сказав журналістам, що не змінював своїх політичних переконань, а тому нині проголосував, як і на парламентських виборах.

«Я можу заявити, що мої погляди не змінилися і я голосував точно так, як на парламентських виборах. Я підтримав складову демократичної коаліції, блок «Наша Україна – Народна самооборона». Вважаю, що політики не повинні змінювати своїх переконань у залежності від того, що їм особисто приносить така зміна поглядів», – зазначив Юрій Луценко.

«Ні поглядів в опозиційних наметах, ні у владному кріслі я не міняв на відміну від інших, і не збираюся цього робити», – підсумував він.

Як повідомлялося раніше, сьогодні Президент Віктор Ющенко заявив журналістам, що змінив свої політичні симпатії. "Мої симпатії трохи змінилися, тому що процеси, що відбулися в Києві, переконаний, підштовхують до того, щоб ми змінили свою оцінку й свої підходи до тих політичних сил, які ще декілька років тому були популярними й синхронними з почуттями людей. Тому дещо змінилося, але я голосував по совісті", - заявив Ющенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.