МВС розпочало політичні репресії?

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 25.05.2008 23:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5157

Сьогодні близько 14:00 у Києві, у районі метро Берестейська, співробітники МВС затримали активістів партії Велика Україна, які роздавали листівки із заголовком За Україну без Ющенка.

Як повідомили представники партії, без будь-яких пояснень співробітники міліції вилучили тираж листівок і доставили затриманих у Солом'янське районне відділення міліції.

На вимогу юриста партії надати інформацію про те, на якій підставі вилучено листівки та затримано людей, які їх роздавали, жодних пояснень у МВС не дали.

Крім того, правоохоронці відмовилися показати представникам партії свої документи, назвати імена та посади. Як повідомили в партії, за станом на 15:00 це вже третій схожий випадок.

25 травня 2008 року партія почала кампанію За Україну без Ющенка!, метою якої є проведення дострокових виборів Президента України.

Активісти мають намір поширити 25 травня в столиці 200 тисяч згаданих листівок і провести опитування серед киян на виході з виборчих дільниць щодо їхнього ставлення до ініціативи партії Велика Україна.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.