Турчинов має сумнів у результатах екзит-полів

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 26.05.2008 00:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5159

Олександр Турчинов не радить робити висновки щодо результатів голосування спираючись лише на дані екзіт-полів. Бо на деяких дільницях зафіксовано 100% за Космоса.

Про це кандидат на посаду мера Києва від БЮТ заявив у неділю на брифінгу для ЗМІ.

«У нас працює система паралельного підрахунку голосів, і я думаю, що ми будемо знати ті результати, які будуть зафіксовані у протоколах дільничних комісій, раніше ніж територіальна виборча комісія», - сказав він.

За словами Турчинова, вже є дільниці, де завершено підрахунок голосів. Він наголосив, що там, де були присутні члени різних політичних сил, «повірте, там далеко до перемоги блоку Черновецького».

«А там, де були закриті дільниці, і ми не змогли мати своїх представників, є приклади 100% перемоги Черновецього», - сказав кандидат на посаду мера Києва. «Сто відсотків - це стовідсотковий доказ банальної фальсифікації голосування», - наголосив Турчинов.

Також Олександр Турчинов зазначив, що якби вибори відбувались у два тури, «не було б ніяких проблем зі стовідсотковим запасом, з подвійним запасом, перемогти представнику від демократичних сил».

Крім того, спираючись на результати екзіт-полів Турчинов зазначив, що вже можна зробити висновки про певні тенденції.

«Одна з тенденцій, яку показують різні екзіт-поли – це те, що подвійні стандарти, які використовує вулиця Банкова, секретаріат президента і сам президент призвели до того, що рейтинг Віктора Ющенка сьогодні складає біля 1%», - підкреслив він.

«На жаль, наші союзники з блоку «Наша Україна – Народна самооборона» стали заручниками падіння і авторитету, і обличчя президента України. Саме Київ поставив оцінку Віктору Ющенку», - додав Олександр Турчинов.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.