У МВС передумали репресувати агітаторів

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 26.05.2008 12:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5164

Міліція відпустила активістів кампанії “За Україну без Ющенка!”, затриманих учора.

Л. В. Попов. «До закату (Агітатор у деревні)». 1906

Крім того, активісти отримали від правоохоронців усі вилучені листівки, які вони розповсюджували у день виборів у Києві.

Про це повідомляє прес-служба партії Велика Україна.

У партії пояснюють, що домагаються проведення дострокових виборів Президента України, якого вони звинувачують у політичній кризі в країні.

За повідомленням прес-служби, активісти партії встигли розповсюдити 25 травня близько 200 тисяч примірників звернення до киян - “За Україну без Ющенка!”

Керівник юрслужби партії Руслана Абрамович повідомила, що “затримання активістів партії та вилучення листівок мало місце п'ять разів впродовж дня, але після того, як працівники міліції у райвідділах до кінця прочитали листівку і детальніше ознайомилися із законом України “Про вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів”, претензії до агітаторів вичерпалися.

Крім того, за її словами, міліціонери повернули активістам ВУ всі агітлистівки.

Як повідомлялося раніше, 25 травня, у Києві при виході із виборчих дільниць киянам роздавали листівки із закликом до участі в акції “За Україну без Ющенка!” Організатор такої кампанії маловідома партія під назвою Велика Україна.

Від “Аратти”: за нашими данними партія “Велика Україна” має луганське коріння, її керівництво пов'язане спільними виборчими проектами у столиці із Євгеном Марчуком та Олександром Омельченком.

Партія бере участь у віртуальному проекті БЮТ “Ідеальна країна”. Голова партії Ігор Віталійович Гекко, колишній військовий розвідник, нині - бізнесмен, фінансист.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.