Сталінград для Тимошенко виявився Сталінградом для Ющенка

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 26.05.2008 21:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5173

Дострокові вибори в Києві підтвердили, що нинішнього мера Леоніда Черновецького насправді підтримують не більше 15% киян.

Таку думку в коментарі висловив народний депутат від БЮТ Валерій Писаренко.

За його словами, проміжні результати також довели, що кандидат від БЮТ Олександр Турчинов має найбільшу підтримку серед киян порівняно з іншими кандидатами від демократичних сил. “Це поставило крапку в питанні, хто буде єдиним кандидатом від демократичних сил на наступних виборах”, - сказав Писаренко.

Коментуючи результати виборів до Київради, народний депутат зазначив, що низькі відсотки блоку “Наша Україна – Народна самооборона” є наслідком “виключно недолугих дій” Президента України Віктора Ющенка. “Президент зробив все, щоб влаштувати Сталінград БЮТ, але помилився, і влаштував Сталінград сам собі”, - сказав Писаренко.

Народний депутат також наголосив, що під час виборів були зафіксовані дуже серйозні порушення. За його словами, зараз БЮТ проводить роботу щодо юридичного оформлення фактів цих порушень. Писаренко не виключив, згодом вони будуть передані до судових інстанцій.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.