Президентом маніпулюють клерки за допомогою шантажу

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 27.05.2008 13:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5174

Оточення Президента Віктора Ющенка маніпулює ним за допомогою сфабрикованої справи про отруєння.

Про це заявив народний депутат України, член депутатської групи «Народна самооборона» Давид Жванія в ефірі телеканалу ICTV.

Він переконаний, що справа про отруєння використовується з метою контролю над Президентом. «Політикум намагався про це не згадувати і медіа про це намагалися не згадувати: це була така історія, що заснула, поки її не розбудили авантюристи з адміністрації (мається на увазі Секретаріат Президента – ред.)», – зазначив політик.

«Я вважаю, що саме за рахунок цієї справи ті люди, які сьогодні управляють адміністрацією, вони тримають Ющенка у «їжакових рукавицях». І він став сьогодні вже не Президентом, а став інструментом у їхніх руках. І сьогодні це пряма маніпуляція Президентом за рахунок тієї ж справи, яку було сфабриковано, і сьогодні вона вже проти Президента, проти його команди і проти всього здорового у цій країні», – підкреслив Давид Жванія.

Нагадаємо, раніше заступник Генерального прокурора Микола Голомша заявив, що розслідування кримінальної справи щодо отруєння Віктора Ющенка знаходиться на активній стадії.

Активна стадія триває із 2005 року. Гепеушний кастинг на “головного отруйника держави” набирає обертів. До нього долучаються нові й нові кандидати. Словом: контора пише...


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.