Сімейний дембель. Братело Балоги зробив ЄЦ для НУ у Закарпатті

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 29.05.2008 14:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5198

Керівник фракції НУНС у Закарпатській облраді Іван Балога заявив про вихід з “Народного Союзу “Наша Україна” та склав повноваження голови закарпатської обласної партійної організації.

Про це повідомляє прес-служба обласної організації НСНУ.

За словами Балоги, він вступив до "Нашої України" "як до політичної сили, що підтримує програму та діяльність кандидата у президенти, а нині глави держави Віктора Ющенка".

"Саме з Ющенком я пов’язував і пов’язую успішний, демократичний поступальний рух нашої країни, проведення грамотних економічних реформ, забезпечення прав людини та покращення добробуту громадян", — сказав Балога.

Однак, за його словами, дії керівників партії останнього часу все більше йдуть всупереч політиці президента.

"Мені не по дорозі з такими як Луценко, Жванія і ним подібним, що нині працюють з Медведчуком та СДПУ(о), обманюють народ, відкрито паплюжать діяльність глави держави", - сказав Балога.

"Всупереч волі виборців, які підтримали пропрезидентську політичну силу, ці "діячі" скотилися до популізму і авантюр. Саме через це партія втратила авторитет і довіру у народу", - додав він.

Водночас Балога наголосив, що залишається членом команди президента "і на будь-якій посаді завжди працюватиме на благо громади Закарпаття та України".

Крім того, у прес-службі зазначили, що з партії у повному складі вийшли усі члени ради, голови районних та міських партійних організацій, керівники і працівники виконкомів.

Іван Балога є братом глави секретаріату президента Віктора Балоги, першим заступником голови закарпатської ОДА та керівником фракції Блоку "Наша Україна" в облраді.

Як відомо, раніше Віктор Балога вийшов з НСНУ.

Від “Аратти”: очевидно, що тепер єдиною спрямовуючою та направляючою силою у регіоні стане ЄЦ, тим більше, що вона побудована за більш яскравим родинним принципом. Щось на кшталт відомої організації у Сіцілії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.