Відомий журналіст Ар'єв: в Україні відбуваються політичні репресії

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 2.06.2008 15:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5209

Народний депутат України, член депутатської групи «Народна самооборона» Володимир Ар’єв вважає порушення кримінальних справ проти своїх колег Давида Жванії та Юрія Луценка політичними репресіями.

Енох Ієгуда. Його традиції нині реанімують в Україні

«Чесно кажучи, мені здається, що це більше схоже на політичні репресії. Тому що коли проти Луценка відкриваються досить сумнівні кримінальні справи, а тим часом проти Черновецького і його команди, коли були десятки епізодів, всі абсолютно справи закрито», – сказав він.

«Коли інших людей, за якими в’язниця плаче, «відмиває» Генпрокуратура, то як можна пояснити, що ці справи не пов’язані з політикою і що це не репресії?

Я сподіваюся, що ця спроба буде першою і останньою за останні роки, і що далі ніхто не матиме спокуси удаватися до розбирань з надуманих причин. Там (у справі і Жванії, і Луценка. – ред.) немає криміналу.

Немає ніде криміналу, але з них роблять суперзлочинців, неначе в Україні не існує інших проблем, окрім як громадянство Давида Жванії і чоловічі розбори між Луценком і Черновецьким», – зауважив Володимир Ар’єв.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.