“Помаранчеві” не об`єднали - об`єднуватиме СРАКА

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 18.07.2006 20:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=521

У кількох містах України відбулись мітинги на підтримку антикризової коаліції. Їх ініціювали місцеві осередки Партії регіонів, соціалістичної та комуністичної партій. Залежно від регіону, кількість учасників цих акцій коливалась від двохсот до півтори тисячі осіб.

“Орієнтировка” СРАКА. Фото з форуму “Української правди”

"Схід і Захід разом, об`єднаймо Україну". Під таким гаслом у Донецьку відбувся найчисельніший мітинг на підтримку новоствореної антикризової коаліції. Півтори тисячі учасників ухвалили звернення до Президента та народу з вимогою підтримати коаліцію і Віктора Януковича на посаду прем'єр-міністра, повідомляє 5 канал.

На центральній площі Луганська біля пам’ятника Тарасові Шевченку найпопулярнішими були гасла „Юля - уймісь” та „Янукович - народний прем’єр”. Місцеві комуністи навіть витягли зі скринь перехідні червоні прапори за перемогу у соціалістичних змаганнях. Голова ж луганської облради Валерій Голенко скликав прес-конференцію - окреслити бачення депутатів луганської облради на парламентську кризу в країні.

Валерій Голенко, голова Луганської облради:
- Опять используются те же методы, те же лозунги, что были полтора года назад. Это навешивание ярлыков, вбрасывание провокационных лозунгов и на этой основе циничный обман людей.

Двісті мітингувальників, які зібрались у Львові біля будівлі обладміністрації, переконані, що спірні питання, які виникають між Сходом та Заходом, зокрема мовне, можна залагодити.

Юрій Кріль, Львівське обласне відділення Партії регіонів:
- В Україні державною мовою є єдина українська мова. А що деякі політики розігрують під час виборчої кампанії мову іншу, ніж українська - це є чисто передвиборчі трюки, хоча з іншої сторони, слід зазначити, що на Сході і Півдні України цей процес є також об'єктивний і там більшість населення, на жаль, розмовляють російською мовою.

На західному кордоні України - в Ужгороді - близько 200 мітингувальників, які представляли партії так званої антикризової коаліції, вийшли на центральну площу під гаслами часів помаранчевої революції: «Схід і Захід разом», «Україна у нас одна».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.