Черновецький відкликає свою заяву на Луценка. Після судового рішення

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 3.06.2008 16:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5214

Мер Києва Леонід Черновецький відкликає свою заяву до прокуратури щодо інциденту, що став між ним та міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком після засідання РНБО.

Про це він сьогодні повідомив на брифінгу після урочистого засідання Київради.

За словами Черновецького, це рішення пов'язане з тим, що дана справа "набуває політичного окрасу".

"Я відкликаю свою заяву до прокуратури і вважаю, що ніхто не буде вправі притягати його до відповідальності щодо звинувачення, яке я колись висунув", – зазначив мер.

"Сьогодні справа набуває політичного характеру. Я відкликаю заяву і просто буду просити, щоб мене з ним поряд не ставили, тому що в будь-якому разі це викликає у мене якісь недобрі емоції. Але моїми руками з ним нічого не трапиться", - наголосив Черновецький.

Як повідомлялося раніше, сьогодні Подіський суд столиці визнав не законним порушення кримінальної справи проти Луценка за фактом бійки із Черновецьким.

Від “Аратти”: космічні прозріння мера просто вражають. Тим більше, професійний адвокат Леонід Черновецький із самого початку не міг не знати, що штовханина між ним і Луценком - аж ніяк не потягне на кримінал. Навіть за усього його артистизму, гурту куплених плакальниць та липових довідок про розлади здоров'я.

Залишається одне - столичний мер публічно брехав із самого початку. Як і збрехав зараз. Бо інших мотивів, окрім бажання політичної розправи над Луценком руками недолугого гаранта - у нього не було.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.