На липень планується великий ЄЦ. Із політичних невдах

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 3.06.2008 17:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5215

Партія промисловців і підприємців України (ПППУ) планує увійти до складу партії ЄЦ.

Про це повідомив голова Харківської обласної організації ПППУ Віктор Лещенко.

За його словами, рішення про приєднання до «Єдиного центру» ПППУ практично ухвалене. 3-4 червня проходять обласні і районні партійні конференції, на яких розглядається питання приєднання, а 8 червня ухвалене на конференціях рішення буде закріплено на всеукраїнському з’їзді ПППУ. Лещенко повідомив, що в «Єдиний центр» вже увійшли Аграрна партія, НДП, партія «Пора» і Партія захисників Вітчизни.

Лещенко відзначив, що партія «Єдиний центр» близька ПППУ за ідеологією. «Те, що робиться сьогодні в політикумі України, важко назвати навіть бардаком. Ми пропонуємо створити політичну силу з єдиною позицією, яка б об’єднала лівий і правий берег України, консолідувала б суспільство», - підкреслив він.

Лещенко заявив, що найближчим часом знов відбудуться перевибори у Верховну Раду, оскільки «парламент сьогодні непрацездатний, політикам не вистачає професіоналізму і культури». За його словами, ПППУ обов’язково братиме участь у цих виборах.

Як повідомляв раніше голова партії «Єдиний центр» (ЄЦ), народний депутат Ігор Кріль, ЄЦ має намір провести свій з’їзд 12 липня в Києві. Він уточнив, що до липня засновницькі конференції ЄЦ пройдуть у всіх обласних організаціях партії. За його інформацією, організаційно і юридично партійні організації створені у всіх областях України.

Від “Аратти”:всі, хто вивчав арифметику повінні знати, що у разі складання нулів сумма дорівнюватиме тому ж таки нулеві.

Переносячи цю формулу на реальне життя можна цілком сміливо стверджувати, що масовка політичних невдах, яка нині ну аж ніяк не користується популярністю у нас, виборців, навряд чи завтра, якщо ці непопулярні утворення об'єднати, викличе у нас симпатію.

Тим більше - подібні експерименти вже неодноразово повторювалися за часів Кучми. Тоді, нагадаємо, зазначені новоутворення створювалися виключно для разового використання - для прикриття адмінресурсу та масових фальсифікацій на виборах.

Може в ЄЦ на це й сподіваються?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.