У Харкові розкрили наркомережу. Її кришували керівники міста

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 3.06.2008 17:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5216

У Харківській області розпочата робота з ліквідації злочинної схеми, що дозволяла контрабанду, зберігання й збут в особливо великих розмірах наркотичних речовин.

Про це з Харкова повідомив народний депутат України, член Комітету ВР із питань боротьби з організованою злочинністю й корупцією Володимир Ар’єв.

Злочинців покривали працівники органів внутрішніх справ, зокрема Харківського ДБОНу, а також обласного управління СБУ й прокуратури. Більше того, у схемі були задіяні керівні представники харківської міської влади.

«Сьогодні міністр внутрішніх справ Юрій Луценко відсторонив від займаних посад практично все керівництво харківського Департаменту по боротьбі з незаконним оборотом наркотиків. І це лише «перша ластівка», - сказав Володимир Ар’єв.

За його словами, у схемі було задіяно близько 100 осіб. «Зараз іде активна робота з встановлення злочинного ланцюжку. І ця робота, мабуть, буде завершена кримінальними справами проти конкретних людей», - заявив народний депутат.

Як сказав Володимир Ар’єв, Комітет Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю й корупцією буде тримати резонансну харківську справу на контролі й у випадку, якщо воно буде гальмуватися, обіцяв винести це питання на обговорення в парламент і ініціювати створення у ВР Спеціальної тимчасової слідчої комісії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.