22 липня відбудеться відкриття Школи гончарного мистецтва

Автор/джерело -  © «Освітній портал»



Дата публiкацiї - 19.07.2006 14:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=522

22 липня громадська організація «Київське регіональне об’єднання творців родових помість» відкриває Школу гончарного мистецтва.

Запрошуються усі бажаючі навчитися власними руками виготовляти гончарні вироби: посуд, домашнє начиння, твори художньо-декоративного мистецтва за старовинними технологіями. У школі представлений увесь процес виготовлення гончарних виробів: від копання глини, до її випалу. Навчання проходить за попереднім записом.

У школі викладатимуть відомий в Україні гончар Панков Іван Іванович та його учні. Основний девіз Івана Івановича – "Вдаримо гончарним кругом по засиллю пластикового посуду". Роботи майстра можна подивитись за адресою м.Київ, Андріївський узвіз, 22-а.

Місцезнаходження школи: м. Київ, вул. Видубицька, 40. Видубицький чоловічий монастир, нижній двір.

Проїзд: від метро "Дружби народів" тролейбус 43 до зупинки "міст Патона"; від метро "Арсенальна" автобус 55 до зупинки "міст Патона"; від метро "Дніпро" трамвай до зупинки "міст Патона". Від мосту Патону – пройти біля автосалону, від зупинки 700 метрів до монастиря, школа за нижніми воротами у двоповерховій будівлі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.