Партія Регіонів публічно збрехала. Як завжди

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 5.06.2008 20:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5225

У Москві із здивуванням прочитали, що якийсь Янукович, під час візиту у Росію, зустрівся із першими особами Російської Федерації.

Учора офіційний ресурс ПР розмістив таку інформацію:

"Під час поїздки до Москви Лідер Партії регіонів Віктор Янукович провів зустрічі з Президентом Російської Федерації Дмитром Медведєвим та Головою Уряду Росії Володимиром Путіним.

Центральною темою переговорів стало питання продовження дії українсько-російського Договору про дружбу, співробітництво та партнерство.

У ході зустрічей сторони звернули увагу на необхідність посилення переговорного процесу з усіх чутливих питань двосторонніх відносин.

Віктор Янукович висловив упевненість, що Україна і Росія завжди були і будуть стратегічними партнерами, а обов'язок політиків полягає в тому, щоб забезпечувати динамічний розвиток країн заради добробуту їх народів.

Віктор Янукович особисто привітав Дмитра Медведєва зі вступом на посаду Президента Росії, а Володимира Путіна – на посаду Голови Уряду.

Лідер Партії регіонів щиро побажав керівникам Росії плідної роботи, успіхів на відповідальних і високих посадах, нових звершень на благо народу Росії".

Між тим, на офіційному ресурсі Президента Росії, де зазвичай розміщають новини про такі події - ані слова. Проте, є новина, про зустріч Президента Медвєдєва і прем'єра Путіна. Зрозуміло, без третіх осіб.

Не вдалося знайти сліди Віктора Федоровича у Кремлі і російським колегам. Більш того, їм, у прес-службі Президента Росії не підтвердили, що хтось бачив Януковича у Кремлі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.