Перебіжчиків виключать із фракцій?

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 6.06.2008 14:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5227

Колеги пребіжчиків не вірять у їхню безкорсисність чи принциповість, вважаючи демарш - виключно вмотивованим корситю. І думають, як позбавити їх мандатів.

Народний депутат України, член депутатської групи «Народна самооборона» Юрій Гримчак, коментуючи вихід із парламентської коаліції Юрія Бута, зазначив: «Сталося так, що люди знову починають продаватися за якісь ефемерні гроші, посади, обіцяне майбутнє. Але якщо подивитися в недалеке минуле і на тих, хто зраджував свої політичні сили, свої принципи і переконання, то вони відходили у небуття. Вони не мають політичного майбутнього. Я впевнений, що і ці люди – Ю. Бут (НУ-НС) та І. Рибаков (БЮТ) – також не є виключенням».

На питання, чи була ситуація із виходом прогнозованою для «Народної самооборони», Юрій Гримчак відповів: «Ми не очікували такого від Бута. Проте, з огляду на його поведінку під час голосування у парламенті по ряду питань, коли він не голосував разом з представниками ЄЦ, нам все стало зрозуміло. Ми спробували з ним поспілкуватися, зрозуміти його поведінку. Але він кожного разу уникав конкретних відповідей. Якщо ж прочитати його сьогоднішню заяву про вихід із коаліції, то вона в чомусь перекликається із заявами представників «Єдиного центру». Якщо ж Бут вирішив вийти з коаліції, то нехай виходить із фракції. Ми будемо подавати юридичний запит про те, щоб знайти варіанти для виключення його із фракції».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.