У БЮТ побачили за демаршем нардепів руку Балоги

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 6.06.2008 14:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5228

У Блоці Юлії Тимошенко дехто погоджується, що фактично коаліції вже немає. Її розвал, переконані у БЮТ, спланував глава Секретаріату Президента України Віктор Балога.

Про це заявив народний депутат від БЮТ Степан Курпіль. «Тут цілком очевидно, що це спланована акція Секретаріату Президента - бо депутат Рибаков давно "особливо дружить" із Балогою", - заявив б’ютівець.

За його словами, роботу парламенту та уряду буде паралізовано. "Звичайно, зараз на порядку денному були багато питань, які тривожать наших олігархів - як-то зміни у Фонді Держмайна, історія із Vаnco, зміни до бюджету тощо. Тепер усі ці голосування можуть просто не відбутися, якщо коаліцію, звичайно, не підтримають інші депутати", - наголосив нардеп.

Більше того, Степан Курпіль припустив відставку уряду Тимошенко, за яку можуть проголосувати Партія регіонів, КПУ, Блок Литвина, ЄЦу і депутати, що залишили коаліцію. Проте, за його словами, такий сценарій не дуже вигідний для адміністрації Президента.

«Мабуть, метою Балоги все-таки було випробувати на міцність нерви Тимошенко - щоб вона сама подала у відставку. І цей план, очевидно, надто затуманив очі людям на Банковій", - резюмував Степан Курпіль.

Як повідомлялося раніше, сьогодні двоє депутатів із коаліційних фракцій БЮТ та НУ-НС вийшли із коаліції. Заяви про вихід написали народний депутат, член фракції БЮТ Ігор Рибаков та його колега із НУ-НС Юрій Бут.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.