ГПУ сьогодні запитає у лікаря Ющенка про отруйників

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 10.06.2008 14:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5249

Сьогодні до Генеральної прокуратури України для надання свідчень у справі отруєння Президента України Віктора Ющенка наприкінці 2004 року, викликана колишній особистий лікар-дерматолог голови держави, доктор медичних наук, професор Ольга Богомолець.

Як повідомив прес-секретар Богомолец Євген Дяченко, Богомолец була лікуючим лікарем В.Ющенка після його отруєння, впродовж 2004-2005 років.

За словами прес-секретаря, повістка слідчого Генпрокуратури була передана в Клініку лазерної медицини доктора Богомолець співробітниками Служби безпеки України.

"Дивно, але до Генпрокуратури Ольгу Богомолець у цій справі викликали вперше", - додав Є.Дяченко.

Нагадаємо, Ющенко відчув різке погіршення здоров`я у вересні 2004 року під час президентської кампанії. Він був госпіталізований в австрійську клініку, де було встановлено, що в його організмі присутній діоксин.

Раніше народний депутат від НУНС Давид Жванія заявляв, що хвороба кандидата в Президенти України Ющенка є наслідком звичайного харчового отруєння. "Моя думка, що він (В.Ющенко - ред.) не був отруєний. По-перше, якщо це робили спецслужби, то вони мали б це робити професійніше. Навіщо труїти людину, щоб у неї з'явилися якісь прояви хвороби на обличчі? Це недоцільно", - задавався питанням депутат.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.