Космос і сьогодні звично збрехав

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 10.06.2008 21:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5253

Народний депутат, лідер блоку свого імені на виборах до Київради Микола Катеринчук спростовує, публічну заяву Ченовецького, що депутатів міської ради його політичної сили замкнули в офісі навмисно.

Про це він повідомив в інтерв’ю журналістам на прохання роз’яснити ситуацію з затримкою приходу депутатів фракції його блоку на засідання сесії Київради.

«Двері раптово зламалися… Зламалися, як тільки вони зайшли і за півгодини зрозуміли, що вийти звідти не зможуть без допомоги», - сказав Катеринчук.

За його інформацією, це відбувалося в офісі Європейської партії.

Катеринчук повідомив, що під’їхали пожежники та міліція. Депутатам пропонували спуститись з другого поверху офісу по пожежній драбині, однак вони відмовились. Потім за допомогою домкрату зламали двері.

«Таким чином, вони пішли у вільне плавання. Думаю, що воно буде недовгим», - зазначив Катеринчук.

За його словами, сьогодні навіть техніка була проти того, щоб депутати, які представляють його блок, брали участь в голосуванні за обрання Олеся Довгого секретарем Київради.

Як повідомлялося раніше, сьогодні на другому засіданні новообраної сесії Київради мер столиці Леонід Черновецький оголошував перерву в роботі Київради на 30 хвилин у зв’язку з тим, що депутати від Блоку Катеринчука були відсутні на сесії. Черновецький повідомив, що депутати зазначеного блоку не можуть прийти на засідання сесії, оскільки депутат Верховної Ради, зачинив їх у якомусь приміщенні.

Сьогодні Довгого було обрано заступником Київського міського голови - секретарем Київради VI скликання. За його обрання проголосували 62 депутати, серед яких три від Блоку Миколи Катеринчука: Гавриленко, Ярошенко та Тесленко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.