Кримінальна революція. У Василькові вночі били депутатів

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 11.06.2008 13:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5257

Сьогодні вночі стався черговий і безкарний напад кримінальників, які обслуговуть місцеву владу, на опозиційних депутатів. Правоохоронці умивають руки.

Сьогодні о 1.35 ночі невідомі озброєні злочинці жорстоко побили депутата Васильківської міськради, журналіста Сергія Бірюкова.

"Як завжди ми з колегами допізна засиджуємося в офісі, який розташований в друкарні. Цього разу я вийшов з роботи о пів на першу ночі. Мої товариші - Корчинський та Шевченко залишилися закінчувати верстку «Європейського суспільства». Зазвичай я іду до дому через Венецію. На підході до Нікольської церкви ззаду мені нанесли удар залізною палицею по голові. Нападників було троє. Під час падіння з мене злетіли окуляри і я вже нічого не бачив. Десь подівся мобільний та відлетів чемодан з ноутбуком". - розповів Бірюков.

Злочинці також викрали особисту зброю журналіста.

"Я був озброєний. Свою зброю я помітив метрів за півтора від себе і звичайно мені вже не дали змоги до неї дістатися. Так прозвучали чотири постріли, вважаю, що з мого пістолету. Зброя викрадена нападниками". - сказав Бірюков.

Журналіст-депутат підозрює у організації цього нападу місцеву владу у особі мера Іващенка та наближених до нього осіб, яким заважає дерибанити суспільне майно приципова позиція опозиціонерів-депутатів.

"Я підозрюю в організації цього замаху, перш за все злочинну владу. Я не сумніваюся, що причетність до свідомої ескалації напруги в Василькові та районі мають особи, які фінансують сумнозвісний «Вечірній Васильків» та елементи з кримінальним минулим, які згрупувалися довкола цього видання". - наголосив Бірюков.

Він категорично відкидає версію пограбування: "Бандити не забрали мобільний. який валявся поруч, не взяли валізу з ноутбуком, яка також лежала безпосередньо на проїжджій частині. Крім того буквально за годину після пригоди зі мною, знову троє підпалили машину Бабариці".

Сьогодні ж о 3 годині ночі бандити підпалили автівку дружини депутата Олександра Бабарики.

"В три ночі в нашому дворі підпалили поміж двох житлових п’ятиповерхівок автомобіль моєї дружини - «Пежо 307». Охоронники сусіднього кафе бачили, як до авто підбігли троє молодиків, один накинув на капот рядно, насичене запалювальною сумішшю і відскочив, слідом другий підпалив машину. Це все бачив з вікна наш сусід".

Окремо зазначимо, що це далеко не перший випадок абсолютно безкарного злочинного пресування депутатів-опозиціонерів.

"Ці теракти є продовженням підпалів автомобіля Панджакідзе, потім його кафе. Опозиції напевне все ж вдалося дістати за живе злочинну васильківську владу. Ці події свідчать про нервозність оточення Іващенка. З огляду на численні погрози мені з боку Мосійчука та Іващенка, усім зрозуміло - хто є замовником цих терактів". - зазначив Бабарика.

Замість післямови. Персонально звертаємо увагу Президента України Віктора Ющенка на цю подію. Бо це - саме ті люди які зверталися до Вас особисто, вимагаючи покласти край кримінальному безпрєдєлу у місті Василькові. Ви, як відомо, пообіцяли навести порядок.

А Ви, пане Президенте, не подумали, що непогано було б подбати й про безпеку цих людей? Принагідно наважимося вам нагадати - це є ваш прямий конституційний обов'язок, бо право на безпечне життя гарантується громадянинові Конституцією.

Ми публічно звертаємося до Генерального прокурора України Олександра Медведька: Ви коли в останнє пепревіряли роботу васильківської прокуратури? Бо, повірте, складається враження, що окрім кришування бандитів та посильної участі у земельному дерибані, місцевий прокурор може собі дозволити хіба що попаритися у сауні із мером Іващенком. Бо немає, розумієте, часу розкривати злочини. Тим більше, що потерпілі, навідзнаку від злочинців, нічого не платять... Враховучи зазначене, нам вельми б хотілося почути вашу публічну відповідь щодо відповідності ваших підлеглих до завдань, які на них покладаються законом, а особливо - наскільки їхні руки чисті. Чи можуть вони публічно, як Віктор Ющенко, сказати: "Ці руки ніколи не крали!".

Аналогічні запитання ми спрямовуємо і головному Самооборонцю України і очільнику МВС Юрію Луценку.

Із нетерпінням чекаємо відповідей на наші питання від відповідальної влади.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.