Медведько хоче відсудити в Семенюк весільний подарунок

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 11.06.2008 16:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5260

Поки очільниця ФДМ ховається від ВР на турецьких пляжах, ГПУ вісуджує майно столичного “Арсеналу”, до прихватизації якого вона має прямий стосунок.

Генеральною прокуратурою України з метою захисту інтересів держави пред’явлено позов до Фонду державного майна України та ТОВ «Компанія ММК» у інтересах Кабінету Міністрів України про визнання недійсним договорів оренди будівель державного підприємства «Завод «Арсенал» та казенного підприємства «Центральне конструкторське бюро «Арсенал».

Про це повідомила прес-служба ГПУ.

За цими договорами всупереч вимогам закону Фондом державного майна України комерційній структурі передано 25,1 тис. кв. м виробничих будівель стратегічних підприємств, які входять до сфери управління Національного космічного агентства України.

Крім того, з метою захисту інтересів держави Генеральною прокуратурою України пред’явлено позови про визнання недійсними договорів оренди, наказів Фонду державного майна України та договорів купівлі-продажу будівель державного підприємства «Завод «Арсенал» товариствами з обмеженою відповідальністю «Ольвія-С» та «Омега-Інвест», яким всупереч вимогам закону спочатку передано в оренду, а в подальшому продано 2 тис. кв. м виробничих будівель стратегічного підприємства – ДП «Завод «Арсенал».

Подейкують, що зазначена афера має прямий стосунок до соціалістки Семеюк, яка зробила собі весільний подарунок у вигляді золотої земельки у центрі столиці.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.