Лазаренко повернеться в Україну?

Автор/джерело -  © ForUm»



Дата публiкацiї - 11.06.2008 17:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5261

Лідер фракції БЮТ Іван Кириленко вважає екс-прем'єр-міністра України Павла Лазаренка сильним організатором і добротним господарником.

Павло Лазаренко і Леонід КУчма

За його словами, Лазаренко дуже переживає за те, що відбувається зараз в Україні, і сподівається на швидке повернення додому.

Зокрема, відповідаючи на запитання про те, чи підтримує він сьогодні контакти з Павлом Лазаренком і що взагалі може сказати про цю людину, Кириленко сказав: «Сказано і написано дуже багато. Знаючи дуже добре Павла Івановича, можу сказати тільки одне: це сильний організатор, добротний господарник».

Крім того, кажучи про скандальну історію навколо Лазаренка, БЮТівець висловив співчуття, «що так вийшло».

«Періодично з ним підтримую контакти. Він дуже переживає за те, що відбувається в Україні, оскільки був і залишається українцем і сподівається на швидке повернення додому», - запевнив нардеп.

Як повідомлялося раніше, Лазаренко був прем'єром України з 1996 по 1997 роки. У серпні 2006 року його було засуджено каліфорнійським судом до дев'яти років ув'язнення за відмивання грошей та інші злочини. Поки продовжуються слухання в апеляційних судах, Лазаренко залишається під домашнім арештом у своїй квартирі в Сан-Франциско.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.