Нашоукраїнці шоковані - вони вперше почули голос депутата Бута і по шпаргалці поводиря

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 12.06.2008 20:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=5268

У будь-яких форматах: чи в рамках групи “Народна Самооборона”, чи на засіданні фракції, чи на загальних зборах коаліції – голос Бута не звучав жодного разу.

Так прокоментував нещодавні заяви депутата Верховної Ради Юрія Бута заступник голови фракції “Наша Україна – Народна Самооборона” Руслан Князевич.

Нагадаємо, що в іншому інтерв’ю депутат Бут заявив: “Мій вихід з коаліції – це політичний демарш проти нинішнього курсу коаліції. Я і раніше висловлювався проти такого курсу коаліції, але мій голос не був почутий”.

“Ми у фракції взагалі не знали, який голос у Бута, бо ніколи його не чули. Відверто кажучи, коаліція про нього згадувала тільки раз – коли на Раді коаліції ми розглядали поведінку пана Бута, пов’язану з його діяльністю на посаді голови підкомітету з питань формування суддівського корпусу Комітету з питань правосуддя. Але не більше”, – наголосив заступник голови фракції.

“Всі розмови про те, що його не влаштовує позиція фракції щодо більш наполегливого відстоювання політики Президента – є повним абсурдом. Бо мало того, що він про це не висловлювався – він, навпаки, ніколи не йшов в розріз загальній політиці групи “Народна самооборона”, – заявив Князевич. – Наскільки я пригадую, він підписувався під заявою з вимогами до Президента і був на прес-конференції яку “Самооборона” влаштувала на Банковій перед будівлею Секретаріату. Це в той час, коли вони мали брати участь у нараді, яку проводив Президент. Бут тоді займав дещо конфронтаційну по відношенню до Президента позицію. Що з ним трапилося за останній час, я не знаю”.

Заступник голови фракції наголосив, “якщо людина справді не згодна з тим, що відбувається у фракції, з тим, що фракція не є, на його думку, непослідовною у відстоюванні певних позицій - то треба виходити з фракції. До чого тут коаліція? “При чому міліція, коли грім порося вбив?”, - як кажуть у народі", - зауважив депутат.

“Випадок з Бутом мені нагадує період, коли наші колишні однопартійці почали виходити з “Нашої України” через те, що інші партії не захотіли об’єднуватися, чи не дуже квапляться об’єднуватися в єдину партію. Ну до чого тут “Наша Україна”, яка в даному випадку є локомотивом процесу? Це дії, які говорять або про неадекватність людини, або про те, що вона просто фальшива і виконує настанови відомих всім повадирів”, – переконаний Руслан Князевич.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.